Antibiotice Iași premiată cu Gold în cadrul celui mai important clasament de sustenabilitate din România

Antibiotice a obținut Gold Level Recognition cu 90 de puncte (din maximul de 100) în Romania Corporate Sustainability & Transparency Index Ranking 2023, cel mai înalt clasament de sustenabilitate din țara noastră. Clasamentul Romania CST Index Ranking 2023 a fost prezentat la sfârsitul lunii decembrie 2023, în cadrul conferinței Best Practices in Corporate Sustainability, organizată de The Azores – Sustainability & CSR Services, fiind cea mai importantă evaluare a domeniului sustenabilității și responsabilităţii corporative din România.

Romania CST Index Ranking 2023 Antibiotice Iași

Clasamentul Romania CST Index Ranking

A fost realizat în urma analizei rapoartelor de sustenabilitate ale marilor companii din România, aferente anului 2022. Rapoartele au fost evaluate pe baza unui tabel de punctaj cu 11 categorii, 78 de indicatori de sustenabilitate și 201 datapoints.

Au fost evaluați indicatorii de sustenabilitate ai companiilor din perspectiva nivelului de performanță și transparență în domenii precum:

  • schimbări climatice
  • guvernanță
  • politici privind diversitatea și anticorupția
  • responsabilitatea față de angajați
  • marketing responsabil
  • lanț valoric

Punctajul final al fiecarei companii s-a calculat în funcție de industria din care fac parte companiile.

Compania Antibiotice s-a situat în anul 2021 tot la categoria Gold Level Recognition, obținând 93 de puncte din 100.

Antibiotice raportează date despre impactul non-financiar al activității sale din anul 2017. De doi ani realizează voluntar un Raport Anual Integrat ce include, deopotrivă, date financiare și non-financiare. Compania noastră este printre primele firme din România care elaborează un document cu un nivel de raportare atât de complex. Aflați mai multe despre Raportul Anual Integrat 2022.

Evaluarea CST Index Ranking este utilă atât companiei, cât și stakeholderilor săi deoarece oferă o modalitate structurată și standardizată de a evalua performanța în domeniul sustenabilității în funcție de standardele internaționale din domeniu, dar și în raport cu firmele competitoare.

Vezi toate noutatile ▸