Antibiotice Iasi in topul celor mai performante companii din Romania

Camera de Comerț și Industrie a României, cea mai importantă instituție de reprezentare a businessului românesc, a apreciat performanțele companiei Antibiotice, acordându-i Premiul Național Locul 1 la categoria Industrie – Intreprinderi foarte Mari – Fabricarea produselor farmaceutice de bază.

„Suntem mândri de recunoașterea pe care mediul de afaceri românesc ne-o acordă astăzi, plasându-ne pe locul întâi în Topul Național al Firmelor.
Anul acesta a adus provocări majore pentru economie, inclusiv pentru industria phama. La Antibiotice, am continuat să facem performanță chiar și în conditiile dificile impuse de pandemie, căutând soluții de adaptare la noua realitate, reușind să ne creăm noi oportunități de afaceri și să reconfirmăm calitatea de partener puternic și de încredere, atât pe piața internă cât și internațională”
, a declarat dl. Ioan NANI, director general Antibiotice.

Clasamentul Topul Național al Firmelor 2020 este organizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a capitalului angajat. www.tnf.ro

Doar pentru că este un an dificil, nu trebuie uitate performanțele înregistrate de companiile românești. Dimpotrivă, economia Romaniei nu s-a oprit iar meritele ei trebuie cunoscute de autorități și opinia publică deopotrivă. TNF 2020 este o ediție specială în care am așezat la loc de cinste munca și performanța celor care țin pornit motorul economiei. Acest top este totuși o lucrare de bază, de referință care reprezintă până la urmă o carte de vizită a economiei românești, firmele aflate pe primele 10 locuri putând fi promovate ca potențiali parteneri externi. Aceste societăți angajează, peste 1,3 milioane de oameni, deci o treime din totalul forței de muncă al persoanelor juridice române. Cred că aceste cifre vorbesc de la sine”, a declarat Mihai Daraban, Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României.

La realizarea clasamentului TNF 2020 au fost analizate 730.998 de bilanţuri financiar-contabile ale companiilor active în România. Dintre acestea, 249.128 de bilanțuri au intrat în competiția pentru primele 10 poziții în clasamentul național. www.ccir.ro
Vezi toate noutatile ▸