Antibiotice Iași de 10 la VEKTOR pentru al cincilea an consecutiv

Antibiotice Iași a obținut nota 10 în cadrul VEKTOR, clasament care reflectă calitatea comunicării cu investitorii în anul 2023, realizat în rândul companiilor listate la Bursa de Valori București, de Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursa din România (ARIR).

Anul 2023 este al cincilea an consecutiv când Antibiotice obține nota maximă în cadrul acestui clasament, ceea ce reprezintă rezultatul implementării celor mai bune practici și standarde în comunicarea cu investitorii și guvernanța corporativă.

Antibiotice Iași a obținut nota 10 în cadrul VEKTOR

Criterii de evaluare precum acces pentru investitori la teleconferințe/întâlniri-rezultate financiare, raportare non-financiare/raport de sustenabilitate și politica de dividende reprezintă o parte dintre criteriile ce au fost evaluate de VEKTOR și pentru care compania Antibiotice a fost evaluată ca având o comunicare excelentă cu investitorii.

„În numele echipei ARIR vă felicităm pentru activitatea companiei în piața de capital și rezultatele obținute la evaluarea VEKTOR by ARIR din 2023! Nota 10 obținută reflectă importanța pe care o acordați comunicării cu investitorii, transparenței și implementării celor mai bune practici și, totodată, eforturile voastre constante și susținute”, a declarat Daniela Șerban, Președinte ARIR.

Indicatorul VEKTOR este calculat de către ARIR din anul 2019 și este publicat anual pe website-ul Bursei de Valori București.

Cu o prezență de aproape 27 de ani în piața de capital, Antibiotice a tranzacționat peste un milliard de acțiuni cu o valoare totală de tranzacționare de 650 milioane lei.

Vezi toate noutatile ▸