Antibiotice face placuta vacanta a 360 de copii defavorizati

Incepand din 14 august 2006, un numar de 360 de copii din judetul Iasi, ptabara ciricroveniti din familii defavorizate, isi  vor petrece vacanta in tabara de la Ciric. Vacanta copiilor este organizata de Directia Judeteana pentru Tineret Iasi cu sprijinul unor de oameni de afaceri si firme implicate in viata comunitatii locale, printre care se numara si Antibiotice ca sponsor principal al acestui proiect.

Initiativa apartine Consiliul Judetean Iasi care a alocat pentru acest proiect suma de 200 de milioane de lei vechi. Copiii au fost selectati de primarii si directorii unor scoli din judet, in functie de situatia materiala a familiilor din care fac parte. Astfel, cei 360 de copii vor fi impartiti in 3 serii, fiecare serie urmand sa petreaca o saptamana de vacanta in tabara de la marginea lacului Ciric.

In cadrul taberei copiii vor participa la competitii sportive pe echipe si individual, jocuri de vacanta, concursuri de dans si desen. „Programul va mai cuprinde un tur al orasului Iasi si o excursie la manastirile din zona Sucevei”, a declarat reprezentantul CJ, Sebastian Tataru. Pentru buna organizare a acestei vacante, in sprijinul Consiliului Judetean Iasi a venit si Antibiotice, care a oferit 40 de milioane de lei vechi si medicamente, in valoare de 10 milioane de lei vechi.

In 2005 compania Antibiotice a sprijinit tabara organizata de CJ Iasi in aceeasi locatie, de acest proiect social si umanitar beneficiind atunci un numar de 600 de copii proveniti din zonele puternic afectate de inundatii.

Vezi toate noutatile ▸