Antibiotice donează sânge

50 de angajați Antibiotice au donat sânge, marți, 04 octombrie 2016, în cadrul campaniei “Donează sânge! Pune suflet pentru viață!”, organizată de Fundația “Antibiotice – Știință și Suflet”, în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină (CRTS) Iași.

Datorita nevoii permanente de sânge salvator în spitale, la Antibiotice campania este organizată în fiecare primăvara și toamnă, începând din 20DSC_671811. Recoltarea de sânge se face de către medicii și specialiștii unității mobile de recoltare de la CRTS, în cadrul unității clinice a Centrului de Evaluare a Medicamentului Antibiotice.

DSC_666650 de donatori, 23 de litri de sânge, mai mult de 120 de vieți salvate!
“Atât compania Antibiotice, cât și Fundația „Antibiotice – Știință și Suflet” consideră că a da o șansă în plus la viață oamenilor aflați în suferință, cazurilor urgente, prin donarea voluntară de sânge este un gest uman și firesc. Aceasta este a 9-a campanie pe care Fundația Antibiotice o organizează. Îndemnul “Donează sânge! Pune suflet pentru viață!” a mobilizat 50 de angajați, care s-au solidarizat cu cei aflați în suferință, conștienți că sângele recoltat de la fiecare dintre ei poate salva pana la trei vieți” a declarat Ioana Tode, Președinta Fundației „Antibiotice – Știință și Suflet”.

„În condițiile unor rezerve de sânge foarte scăzute, campania aceasta este binevenită. Cu Antibiotice colaborăm de șase ani și e foarte important că ne putem baza pe un număr mare de donatori, mai ales în perioadele de criză” a declarat medicul Andreea Vatamanu, purtătorul de cuvânt al CRTS Iași.

DSC_6784 DSC_6749 DSC_6719

 

 

Vezi toate noutatile ▸