Antibiotice aniverseaza 50 + 1 ani

50+1(1)Pentru cei mai multi dintre noi, 50 de ani inseamna o viata de om. Acum un an, noi, oamenii de la compania farmaceutica Antibiotice am sarbatorit 50 de ani – o viata de om in slujba semenilor si un nou inceput de drum. Cunoasterea, eficienta si spiritul de cooperare sunt valorile care ne anima si ne sunt calauze in drumul nostru catre performanta.

Pe 11 decembrie 2006, aniversam 50 + 1 ani si tot ceea ce facem se afla sub semnul plus.

Momentul aniversar este deopotriva si prilej de bilant. Ne bucuram sa anuntam ca anul 2006 a insemnat pentru Antibiotice un an de crestere si consolidare a afacerii. Am continuat sa tintim performanta, investind in oameni, tehnologie, calitate si parteneriate alese cu exigenta.

Ne face o deosebita placere sa spunem clientilor, partenerilor, actionarilor nostri dar si comunitatii din care facem parte ca activitatea companiei Antibiotice a facut in 2006 noi pasi importanti spre o dezvoltare durabila si responsabila.


Antibiotice, o companie in top
Dincolo de performantele de afaceri ale companiei, confirmate si in 2006, Antibiotice arata ca este cu adevarat o companie de top pe mai multe planuri. Rand pe rand, ne-am regasit anul acesta in topuri de prestigiu elaborate dupa criterii care atesta performantele organizatiei: locul I, respectiv locul VI in Topurile iesean si national ale Camerei de Comert la “Intreprinderi foarte mari”, Topul 100 al celor mai bune companii pentru care sa lucrezi (realizat de CAPITAL), Topul celor mai valoroase 100 companii din Romania (Ziarul Financiar), prezenta in Catalogul Marcilor Romanesti de Succes (Saptamana Financiara).

Toate acestea ne fac mandri ca facem parte din marea echipa care aniverseaza astazi Antibiotice la  51 de ani, sub semnul plus. Si ramanem dedicati, cu Stiinta si suflet, misiunii companiei – aceea de a reda sanatatea oamenilor, facand medicamentele valoroase mai accesibile pentru pacienti medici si farmacisti.

Multumim cu acest prilej  partenerilor, colaboratorilor, actionarilor si tuturor celor care ne-au sprijinit si ne-au acordat  increderea lor. Le dorim ca Sfanta Sarbatoare de Craciun si Noul An sa ii gaseasca inconjurati de bucurii, caldura celor dragi si speranta in mai bine.  Multa sanatate si belsug in case si in inimi!

Vezi toate noutatile ▸