Antibiotice a premiat creativitatea in arta fotografica

Unul din cele mai importante concursuri nationale on-line de arta fotografica, Digi Photo 2008 (http://digiphoto.asii.ro/), si-a desemnat pe 10 mai 2008 castigatorii celei de-a IV-a editii. Aceasta competitie, organizata de Asociatia Studentilor Informaticieni din Iasi (ASII), in parteneriat cu Antibiotice, este dedicata in exclusivitate studentilor si are ca obiectiv stimularea creativitatii si dezvoltarea si valorificarea potentialului artistic al tinerilor pasionati de arta fotografica.

La categoria “Stiinta si suflet”, una din temele propuse de compania Antibiotice, ca partener principal al acestei competitii, au concurat 350 de fotografii din cele 7000 cate au fost selectionate de la cei 1000 participanti. Membrii juriului au avut o misiune grea in a alege, din variate stiluri, tehnici si concepte fotografice, lucrarile cele mai apropiate de mesajul ce il contine sloganul companiei noastre. Marele premiu a fost castigat de Hajdu Tamas cu fotografia intitulata Prison Break (foto).
Hajdu_Tamas_-_Prison_Break
Prin tema propusa in concurs – „Stiinta si suflet” – Antibiotice a dorit sa promoveze imaginea unei companii unde stiinta este permanent impletita cu daruirea celor ce o pun in folosul oamenilor.
Concursul national de arta fotografica Digi Photo are toate sansele sa fie asociat cu orasul nostru si sa se transforme, in curand, intr-un brand al Iasului“, ne-a declarat Dragos Sorescu, coordonatorul proiectului din partea ASII.

Vezi toate noutatile ▸