Antibiotice a obtinut Certificarea ISO 9001:2000 pentru Sistemul de Management al Calitatii

Sistemul de Management al Calitatii companiei Antibiotice a fost certificat in conformitate cu standardului ISO 9001:2000  de catre LLOYD’S  REGISTER QUALITY ASSURANCE, organism acreditat de UKAS din Marea Britanie.

Certificarea ISO 9001:2000 atesta faptul ca sistemul de management al companiei este performant, orientat in permanenta spre obtinerea unor produse de calitate, eficiente si sigure care sa vina continuu in intampinarea cerintelor clientului. Mai mult, aceasta certificare, confirma preocuparea permanenta pentru imbunatatirea activitatii la nivelul intregii structuri functionale a companiei.

Recunoscut oriunde in lume, standardul ISO este un standard uniformizat al sistemului de management, aplicabil si valabil pentru toate domeniile de activitate. Acest standard reprezinta cheia armonizarii globale, asigurand un limbaj comun pentru furnizori si clienti deopotriva.

In anul 2006, compania Antibiotice are ca obiectiv certificarea Sistemului de Management Integrat, ceea ce presupune certificarea Sistemului de Management al Mediului (in conformitate cu ISO 14001/2004) si al Sistemului de Sanatate si Securitate Ocupationala (in conformitate cu OHSAS 18001/2004).

Vezi toate noutatile ▸