Antibiotice a adus Crăciunul în Parcul Prieteniei a+

Vineri, 17 decembrie 2021, într-o atmosferă de sărbătoare, copiii salariaților de la Antibiotice l-au întâmpinat cu multă bucurie pe Moș Crăciun, în Parcul Prieteniei, aflat în imediata vecinătate a companiei.

În acest an ne-am propus să aducem magia sărbătorilor de iarnă și să o împărtășim împreună cu ai noștri colegi și membri ai comunității, în spațiul frumos amenajat din Parcul Prieteniei. După o perioadă îndelungată în care am renunțat la  bucuria întâlnirilor, ne-am dorit să oferim colegilor noștri și copiilor acestora, în preajma sărbătorii Crăciunului, un eveniment în aer liber care să le permită să socializeze, să-și ureze cele bune și să guste din bucuria împărtășirii fericirii de pe chipurile copiilor care îl întâlnesc pe Moș Crăciun”, a declarant Mihaela Melinte, coordonator Comunicare și PR, în cadrul companiei Antibiotice.

Pentru a crea a atmosferă feerică de sărbătoare, spațiul exterior al companiei Antibiotice a fost amenajat cu brazi împodobiți și luminițe multicolore, iar pe fundal au răsunat cântece de colind care au bucurat pe toți cei prezenți. Pentru a tempera frigul de afară, invitații la eveniment s-au încălzit cu o ciocolată caldă sau un ceai aburind.

Nelipsitul Moș Crăciun și ajutoarele sale s-a alăturat în dans și voie bună copiilor angajaților din Antibiotice, s-a fotografiat cu aceștia și le-au ascultat conștiincios dorințele și poeziile, recompensându-i cu un cadou și dulciuri. Un spectacol de colinde și tradiții populare, susținut de corurile de copii din comunitățile învecinate, Valea Lupului și Vorovești, a completat evenimentul, conferindu-i bucuria sărbătoririi tradiționale a Crăciunului.

Ocazia de a fi împreună la final de an ne-a adunat parcă simbolic, dincolo de poarta fabricii, într-un orășel magic al luminilor. Am trăit azi emoția unor clipe de neuitat: am râs, am dansat, am gustat din dulcele copilăriei, alături de băiețelul meu. Cred că am și uitat după atâta distanțare că tot ceea ce iți transmite chipul copiilor se răsfrânge înzecit în sufletul nostru de părinți, cu o imensă bucurie. Evenimentul oferit de Antibiotice nouă și copiilor noștri ne-a făcut să intrăm cu și mai mare drag în atmosfera sărbătorilor după un an atât de încercat ”, a declarat Gabi Lupei, angajat al companiei.

Unul din cei mai angajatori ai Iașului, compania Antibiotice organizează an de an evenimente pentru copiii salariaților săi, cât și campanii destinate ajutorării copiilor sărmani , în preajma celor mai importante sărbători, precum Dăruiește din suflet, fii Moș Crăciun ce s-a desfășurat în perioada 14-15 decembrie 2021.

Evenimentul „Vine, vine Moș Crăciun” in jurnalul de stiri  @TVR Iasi:

 

Vezi toate noutatile ▸