Angajatii Antibiotice au fost spiridusii lui Mos Craciun pentru 100 de copii nevoiasi

Pentru al saselea an consecutiv Fundatia Antibiotice „Stiinta si suflet” a organizat campania „Daruieste din suflet! Fii si tu Mos Craciun!” in parteneriat cu Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iasilor.

In an centenar, campania a fost adresata unui numar de 100 de copii din familii numeroase si cu posibilitati materiale reduse, din localitatile rurale din judetul Iasi si Botosani.

Micutii cu varste intre 1 si 13 ani si-au colorat ale lor vise curate si le-au asternut in scrisorele entuziaste. Apoi ni le-au lasat pe prispa. Randurile lor emotionante, stangace sau elaborate, precise sau idealiste, i-au animat si in acest an pe colegii nostri care au devenit spiridusii Mosului.

Pe 14 decembrie l-am asteptat impreuna pe Mos Craciun ce nu a intarziat sa apara, ca odinioara, in sanioara in cadrul unei festivitati la compania Antibiotice. Copiii s-au bucurat nespus sa il intalneasca, multi dintre ei pentru prima oara. In semn de multumire, micutii au luminat sala cu zambete luminoase si au interpretat scurte momente artistice cu colinde de Craciun.

A devenit o traditie ca in preajma sarbatorilor de Craciun, colegii nostri sa devina pentru cateva zile angajati ai Mosului, in rol de spiridusi. Prin intermediul Fundatiei Antibiotice – Stiinta si Suflet” primesc scrisorele frumos ticluite din cele mai indepartate catune ale judetului sau chiar din alte judete, cum a fost anul acesta din Botosani.  Marea familie Antibiotice a reusit astfel sa aduca un dram de bucurie pentru copii de toate varstele, mai putin norocosi si din familii foarte numeroase pentru a le transforma dorintele acestora intr-o frumoasa surpriza de Craciun. Multumim pe aceasta cale si colaboratorilor din cadrul Departamentului Pro Vita”, a declarat Ioana Tode, presedinte Fundatia „Antibiotice-Stiinta si Suflet”.

Nimic din aceasta dovada de bunatate nu ar fi fost posibila fara inimosii nostri colegi-spiridusi, care, cu sufletul deschis, le-au indeplinit fiecare dorinta din ale lor vise. Pana la ultima papusica, pana la cel mai mic soldatel.

Vezi toate noutatile ▸