Angajatii Antibiotice au donat sange!

DSC_7596Pentru al cincilea an consecutiv, angajatii Antibiotice au donat sange, joi, 26 noiembrie 2015, solidari fiind cu victimele tragediei din Colectiv si constientizând nevoia acută de sange din spitale.

60 de donatori, 30 litri de sange, mai mult de 130 vieti salvate!
Acestea sunt cifrele celei de-a opta campanii de donare de sange şi a doua de anul acesta desfasurate in cadrul companiei Antibiotice.

„Angajatii noştri au dorit chiar din primele zile sa doneze sange pentru a-si arăta solidaritatea cu victimele din Colectiv. Dat fiind valul de donari care s-au inregistrat imediat după acest tragic eveniment, am aşteptat momentul in care partenerii nostri de la Centrul de Transfuzii au devenit disponibili pentru a organiza o noua campanie de donare in randul angajaţilor, ce-a de a opta pe care o organizam in cadrul companiei Antibiotice. Astfel suntem alaturi, făcand o fapta buna, de toti cei care au nevoie de aceasta pretioasa resursa pentru a le fi salvata viaţa”, a declarat Ioana Tode, Presedinte al Fundaţiei „Antibiotice – Stiinţă si Suflet”.

Sub indemnul “Doneazo sange! Pune suflet pentru viata!”, 60 angajaţi din cadrul companiei Antibiotice au raspuns pozitiv joi, 26 noiembrie 2015, campaniei de donare de sange, organizată de Fundaţia “Antibiotice – Stiinta si Suflet” in parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzie Sangvină (CRTS) Iasi.

DSC_7498DSC_7589_cropActiunea de recoltare a avut loc in cadrul unitatii clinice a Centrului de Evaluare a Medicamentului Antibiotice, fiind realizata de către specialistii din CRTS care s-au deplasat la sediu Antibiotice cu unitatea mobilă de recoltare.

„Avand în vedere nevoia permanentă de sange de la Centru suntem bucurosi ca si de această data angajatii companiei Antibiotice au participat la actiunea de donare, devenită traditionala. Cu siguranta astazi am reuşit sa salvăm din nou viata mai multor semeni de ai nostri.” a declarat dr. Andreea Vatamanu, Purtator de cuvant al Centrului Regional de Transfuzii Sangvine Iasi.

Vezi toate noutatile ▸