Alaturi de mame, de Ziua Internationala a Femeii

Fundatia „Antibiotice Stiinta si Suflet” a organizat in data de 8 martie 2011, cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, o actiune de donatie la 3 maternitati, una din Iasi si doua din Bucuresti. Actiunea de caritate a vizat 150 de femei de la Spitalul Clinic de Obstetrica – Ginecologie „Cuza Voda” din Iasi si de la Maternitatile „Filantropia” si „Polizu” din Bucuresti.

8 martie Maternitatea Cuza Voda - site(1)
“Nasterea unui copil reprezinta o responsabilitate majora, dar si o binecuvantare. Aparitia pe lume a unui copil este o experienta pozitiva, de care mama isi va aduce aminte peste ani cu placere si nostalgie. Pe langa bucuria pe care o traiesc femeile pentru ca au devenit proaspete mamici, Fundatia „Antibiotice Stiinta si suflet” doreste sa le aduca un zambet in plus prin acest gest frumos”, a declarat Ioana Tode, Presedinte al Fundatiei „Antibiotice Stiinta si Suflet”.

“Ideea a venit din partea societatii Antibiotice cu care noi avem o colaborare foarte buna. Toate femeile internate in sectiile de Ginecologie – Obstetrica vor primi cadouri si vitamine produse de Antibiotice. Actiunea este una foarte frumoasa si ziua de 8 martie nu trebuie sa treaca neobservata pentru mamele aflate in maternitate”, a declarat prof. dr. Mircea Onofriescu, manager la Maternitatea Cuza Voda din Iasi.

Actiunea de donatie „Alaturi de mame, de Ziua Internationala a Femeii”  a constat  in oferirea unor pachete cadou alcatuite din produse de ingrijire corporala, o surpriza dulce, suplimente nutritive marca Antibiotice si un ghid cu sfaturi utile pentru cresterea copilului folositoare mamei in acest moment special din viata ei, nasterea unui copil.

Vezi toate noutatile ▸