Agentia Nationala a Medicamentului (ANM) a recertificat GMP fluxurile de fabricatie ale produselor parenterale si Nistatinei

Inspectia realizata intre 21 si 23 mai 2007 de auditorii ANcertificat ANM perspectivaM s-a finalizat cu recertificarea GMP pentru fluxurile de fabricatie produse parenterale si Nistatina. Auditorii au apreciat in timpul inspectiei buna pregatire a intregului personal si valoarea sistemului de calitate implementat la Antibiotice.

In urma auditarii fluxurilor de fabricatie, inspectorii ANM au recomandat recertificarea GMP (reiinoirea Certificatului de Buna Practica de Fabricatie).

Pentru a obtine medicamente sigure si eficiente, Antibiotice este permanent preocupata de modernizarea fluxurilor de productie si de implementarea exigentelor de calitate impuse de organismele nationale si internationale producatorilor din industria de medicamente.

Pe piata interna, Antibiotice este recunoscuta ca lider in productia de produse injectabile. De asemenea Antibiotice este cel de-al doilea producator mondial de Nistatina, cu o cota de piata de 25% pe acest segment.

Vezi toate noutatile ▸