Clopotelul a sunat inceperea „Scolii de Vara a+”, editia a X-a

Vara aceasta Știința le va merge la Suflet celor 31 de tineri înscriși la „Școala de vară a+”.
Absolventi, masteranzi și studenti în anii terminalli de la facultățile Farmacie, Chimie, Medicină, Biologie, Inginerie chimică și Protectia mediului vor participa, timp de 3 săptămâni la cursurile organizate de Antibiotice Iasi, in cea de a X-a editie a Scolii de Vară a+.

Lectori le vor fi 10 colegi care îi vor introduce pe cursanți noștri în lumea cercetării, dezvoltării și formularilor farmaceutice, asigurarea și controlul calității, producție, medical și farmacovigilență, biotehnologii și procese biologice în industria farmaceutică.
Ei vor încerca să le insufle oaspetilor nostri un strop din pasiunea lor, devenită între timp profesie.

Participanții vor afla ce înseamnă să lucrezi într-o companie de top din industria farma. Vor trăi provocarile muncii intr- un laborator de control fizico-chimic, vor afla cât de complex este un flux de productie si vor invata cum este pregatit materialul biologic pentru biosinteză.

După încheierea cursurilor, cursanții vor sustine o probă de evaluare a cunoștințelor ce constituie preselecție pentru concursurile viitoare în scopul angajării pe posturi disponibile în cadrul companiei.

Până în prezent, au fost angajati la Antibiotice 46 de absolventi ai edițiilor anterioare ale „Școlii de vară a+”.

Vezi toate noutatile ▸