1 Iunie – Ziua copilului la Antibiotice

A devenit deja o traditie pentru compania Antibiotice, sa ofere un cadou de 1 iunie, tuturor copiilor angajatilor.

Astfel, sambata, 30 mai 2009, toti copiii angajatilor Antibiotice au fost invitati in Parcul Copou, pentru a participa la spectacolul concurs organizat special pentru ei.

Copiii de la Antibiotice au demonstrat chiar de ziua lor, Ziua Internationala a Copilului ca stiu sa pretuiasca prietenia, bunatatea, dar si natura.Personaje de poveste ca Zana Prieteniei, Greierele si Furnica au devenit prietenii tuturor copiilor prezenti la spectacol invatandu-i ce insemna bunatatea si intelepciunea. Spectacolul a avut si o componenta de educatie ecologista conform  principiilor pe care compania Antibiotice le promoveaza in cadrul proiectului de responsabilitate sociala corporatista, „Fii Pro Natura. Pune suflet”.

Baloane multicolore, clovni haiosi, prezentare de costume de carnaval si multe alte surprize au bucurat cei peste 200 copii si parinti prezenti la manifestare. Personajul „Florareasa” i-a invatat pe copii ca o floare face cat o mie de cuvinte si astfel micutii au avut oportunitatea de a afla ce inseamna sa traiesti responsabil, protejand si ingrijind natura care ii inconjoara.

In cadrul paradei de costume a fost prezentat si un eco –Dragon confectionat de un baietel al unui angajat Antibitoice. Dragonul a fost realizat in totalitate din materiale reciclabile: PET-uri, hartie, ambalaje, cutii de conserve, sfoara, care in mod obisnuit ajung in cosul de gunoi, obiecte decorative, jucarii, dar si produse utile.

Vezi toate noutatile ▸