1 iunie – sarbatoare cu traditie la Antibiotice

puterea faptei 01Este o traditie pentru compania Antibiotice ca de 1 iunie, copiii angajatilor sa beneficieze de diferite actiuni: spectacole, mici cadouri si multa voie buna.

Anul acesta copiii s-au distrat la Circul „Aladin” venit din Budapesta insa, gandurile lor s-au indreptat si spre copiii care au nesansa ca de ziua lor sa fie internati in spital. Au donat catre acestia carti de povesti pentru a le oferi o lume de basm in care sa viseze si sa uite pentru un timp de suferinta lor.
Donatiile copiilor angajatilor s-au concretizat in 350 de carti care vor sta pe rafturile unei biblioteci – si ea donata de catre Antibiotice la spitalul de copii Sf. Maria din Iasi.

Pe langa aceste carti, compania Antibiotice a oferit copiilor din spitale si pachete-cadou. Pachetele au fost oferite in regim de voluntariat, de catre angajatii companiei si au continut dulciuri si jucarii. De asemenea, copiii s-au amuzat de glumele a doi clowni care le-au oferit baloane.

Donatiile au avut loc la Spitalul de Copii Sf. Maria din Iasi (28.05.2010), Spitalul de Pediatrie din Bacau (01.06.2010) si Spitalul Clinic Fundeni – Bucuresti (01.06.2010).

Aceste actiuni se inscriu in programul „Puterea faptei”, un program de responsabilitate sociala derulat de Antibiotice inca din anul 2002, in cadrul caruia, de-a lungul timpului au fost realizate numeroase campanii de intrajutorare orientate catre copii si batrani aflati in nevoie.

Totodata, ziua de 1 iunie are o semnificatie deosebita pentru angajatii companiei Antibiotice. Inca din anii ’70, in fiecare an, in aceasta zi avea loc un meci de fotbal traditional, intre „penitari” (angajati TESA) si „productivi”(angajati in activitatea de productie). In acest an aniversar, meciul se va juca la baza de agrement a companiei de la Barnova, iar finalul va fi sarbatorit la picnic de toti angajatii.

Sarbatorim al 55-lea an de existenta. „Stiinta si sufletul” ne-au calauzit pasii in tot ceea ce am realizat. Pe langa atingerea obiectivelor de business ramanem recunoscatori comunitatii din care facem parte.Consideram ca este de datoria noastra sa ne implicam social.
logo_puterea_faptei
Pentru ca noi credem ca Puterea Faptei sta in puterea noastra, a tuturor!

Vezi toate noutatile ▸