1 iunie la Antibiotice

A devenit deja o traditie pentru compania Antibiotice, sa ofere un cadou de 1 iunie, tuturor copiilor angajatilor.

Astfel, duminica, 30 mai, toti copiii angajatilor Antibiotice, au fost invitati in parcul de joaca pentru copii, din parcul Expozitiei Copou, pentru a participa la spectacolul organizat special pentru ei.
Spectacolul a fost sustinut de teatrul de copii „Insira-te margarite” de la Casa de Cultura a Studentilor, cat si de copiii angajatilor companiei.

Muzica, dans, prezentare de moda, iluzionism, scenete, poezii si multe concursuri au incantat cei peste 200 de copii prezenti la spectacol. Toti copiii prezenti in parcul de joaca s-au bucurat de cadourile oferite de Antibiotice: jucarii, dulciuri, fructe, bauturi racoritoare, baloane.

Ziua de 1 iunie, pe langa faptul ca reprezinta „Ziua Internationala a Copilului”, are o semnificatie aparte pentru „familia Antibiotice”. Inca de la inceputul existentei firmei (1955) in fiecare an, la aceasta data, se desfasoara meciul de fotbal traditional dintre echipele administrativ si productie. In spiritul acestei traditii si in acest an, meciul de fotbal a avut loc in data de 1 iunie, orele 15.00 pe terenul de sport din parcul societatii si s-a incheiat la egalitate.

Vezi toate noutatile ▸