2022

2022

În contextul crizei războiului din Ucraina, Antibiotice fabrică pentru toată populația României, în timp record, comprimate cu iodură de potasiu de 65 mg necesare în cazul unui atac nuclear și oferă sprijin populației ucrainene, constând în medicamente de strictă necesitate.

Antibiotice inaugurează cea mai modernă fabrică de produse farmaceutice topice solide și semisolide din Europa – o investiție totală de 20 de milioane de euro –  și obține certificarea Good Manufacturing Practice pentru noul site din partea Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România.

Antibiotice, una dintre primele societăți pe acțiuni din România prezente pe piața de capital, aniversează 25 de ani de la Listarea la Bursa de Valori din București (BVB). Transparența comunicării cu investitorii și calitatea raportărilor financiare au fost recompensate cu premiului I din partea publicului investitor și nota 10 în clasamentul VEKTOR, pentru al 3-lea an consecutiv, clasament alcătuit de Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursa din România.

Vezi toate noutatile ▸