GUVERNANTA CORPORATIVA
1. Documente de referinta
2. Regulament de Guvernanta Corporativa
3. Structuri de Guvernanta Corporativa
4.Tranzactii Persoane Initiate
5.Responsabilitate Sociala
DATE FINANCIARE
1. Raportari financiare
2. Rapoarte anuale
3. Norme procedurale proprii de achizitii
ACTIUNI
1. Cotatii bursiere
2. Informatii actionari
3. Comunicate
 
Investitori

Antibiotice, o companie profitabila

Antibiotice la bursaInvestitiile in cercetare, calitate precum si in modernizarea tehnologiilor de fabricatie au facut din Antibiotice o companie profitabila, dinamica, atractiva pentru investitori. Timp de trei ani consecutivi (2006, 2007, 2008) compania Antibiotice a fost inclusa in Top 100 al celor mai valoroase companii active in Romania, realizat de Ziarul Financiar, pe baza capitalizarii bursiere.
 
Actiunile companiei Antibiotice sunt listate la Bursa de Valori din Bucuresti, categoria I, din aprilie 1997. In acelasi an, actiunile companiei au fost incluse in componenta indicelui BET (Bucharest Exchange Trading Index). Din 2005 actiunile ATB intra in structura indicelui ROTX (Romanian Traded Index) al Bursei din Viena, iar in 2007 in cea a indicelui Dow Jones Wilshire Global Total Market Index al Bursei din New
York.

In prezent, pe piata BVB, actiunile Antibiotice sunt incluse in indicele BET-XT (ce reflecta evolutia preturilor celor mai lichide 25 de companii) si in BET-C (indicele compozit, ce inregistreaza  evolutia preturilor tuturor companiilor listate, cu exceptia SIF-urilor).

Tranzactionate sub simbolul ATB, actiunile Antibiotice sunt emise in forma dematerializata si sunt liber transferabile. Registrul actionarilor si al actiunilor Antibiotice Iasi este mentinut de catre Depozitarul Central SA Bucuresti.

 
Copyright 2006 Antibiotice SA Toate drepturile rezervate