Imunofix®

Clasa Terapeutica: Suplimente alimentare
Forma Farmaceutica: Comprimate Filmate
Denumirea Comuna Internationala: Echinaceea purpurea + Echinaceea angustifolia + Hibiscus sabdariffa + Zinc
Forma de ambalare: Cutie x 30 comprimate filmate
Detalii medicament: fara prescriptie
Cum se utilizeaza Imunofix® ?
Este recomandat adulților și adolescenților peste 12 ani: în perioada de tranzit dintre anotimpuri și de adaptare a organismului la temperaturi scăzute, câte 1 comprimat filmat pe zi, cu o cantitate suficientă de apă, în timpul mesei. Se poate administra până la 8 săptămâni consecutiv; în cazul apariției manifestărilor specifice unui sistem imunitar deprimat, câte 2 comprimate filmate pe zi, în timpul mesei, dimineața și seara, în cicluri de 15 zile, cu 4 până la 7 zile pauză.

Imunofix® este un supliment alimentar garantat marca Antibiotice. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat. A se citi prospectul inainte de utilizare

Va aflati pe pagina produselor fara prescriptie medicala. Daca sunteti profesionist in domeniul sanatatii (medic, medic dentist, farmacist, asistent medical sau de farmacie) si doriti sa accesati pagina cu informatii detaliate despre produsele fara prescriptie medicala va rugam sa va autentificati. Acceptand sa continuati accesarea acestei sectiuni declarati pe propria raspundere ca sunteti profesionist in domeniul sanatatii.

AUTENTIFICARE

VEZI PROSPECT

DUPA ORDINEA ALFABETICA:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z