Performa a+ 2022 la start‍

La Antibiotice, studenții au început deja cursurile acestui an!
Desigur, este vorba de cursurile din cadrul proiectului Perform a+, aflat la a VII-a ediție, desfășurat sub egida noii platforme de colaborare cu mediul universitar, Academia a+.
În acest an, proiectul de dezvoltare a competențelor Perform a+ reunește 36 de participanți, selectați din rândul studenților care au depus aplicații în lunile de vară.

Devenit deja o tradiție, Perform a+ și-a extins an de an adresabilitatea și deschiderea către mediul universitar, astfel încât în anul 2022 reunește studenți entuziaști, aflați în ultimul an de studiu sau proaspăt absolvenți din domeniile: farmacie, biologie, inginerie chimică și protecția mediului și chimie.

Cei 36 de participanți au vibrat astăzi la unison, în cadrul primei întâlniri cu colegii noștri, fiind inițiați în ceea ce reprezintă Antibiotice în peisajul companiilor din România și al perspectivelor de evoluție în carieră de către psih. Mihaela Murariu, director Resurse umane.
Pe parcursul următoarelor săptămâni, tinerii performeri vor participa la sesiuni de pregătire teoretică și practică susținute de specialiștii companiei, astfel încât procesele complexe implicate în cercetarea, verificarea calității și producției unui medicament, să devină din necunoscute, „cunoscutele” care să îi atragă să lucreze în compania Antibiotice.
Datorită acestui program de dezvoltare a competențelor, realizat în parteneriat cu mediul universitar ieșean, peste 150 de tineri au fost inițiați în fabricația și cercetarea medicamentelor generice, 35 dintre aceștia găsindu-și în Antibiotice, compania care să îi sprijine în dezvoltarea unei cariere de succes.
Le urăm multă baftă și spor la învățat tinerilor performeri care ne sunt alături în acest an!
Vezi toate noutatile ▸