sc_vara-01
Investim in permanenta in oameni pentru a atinge nivelul de performanta la care aspiram. Cautam nu doar angajati competenti ci si oameni care pot deveni loiali si care pot contribui la cresterea organizatiei si reimprospatarea valorilor noastre.

In acest scop, am initiat proiectul „Scoala de vara a+”, desfasurat anual, care cuprinde atat o componenta destinata dezvoltarii propriilor salariatii, cat si un program dedicat atragerii de viitori specialisti in domeniile cercetarii, controlului calitatii si productiei de medicamente.

Studentii din anii terminali si absolventii Facultatilor de Farmacie, Biologie, Chimie si Inginerie chimica ce se inscriu in acest program sunt familiarizati cu reglementarile din industria farmaceutica si cunosc, in mod practic, ce inseamna fabricarea unui medicament generic de calitate, sigur si eficient.

Dupa incheierea cursurilor, participantii sustin o proba de evaluare a cunostintelor, fiind inregistrati in baza de date a companiei in vederea selectiilor pentru ocuparea posturilor ce devin disponibile in cadrul Antibiotice.