1000 de puieti de salcam plantati de angajatii Antibiotice

Sambata, 4 aprilie 2009, angajatii companiei Antibiotice s-au reunit intr-o actiune voluntara p

entru a continua actiunea de impadurire inceputa in 2008. Constientizand importanta protejarii mediului in care traiesc, angajatii Antibiotice au decis sa dea o mana de ajutor, impreuna cu membrii familiilor lor, pentru a reda naturii suprafata de teren pe care a fost amplasat fostul depozit de deseuri al Antibiotice, din Valea Lupului. In jumatate de zi, cei peste 100 de angajati au finalizat plantarea suprafatei de teren de 6000 mp cu 1000 puieti de salcam, care se adauga celor 400 de puieti plantati in 2008.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Copacii plantati astazi ne vor depasi cu siguranta in existenta pe noi, cei care ii plantam, ramanand  mostenire celor de mai tarziu, pentru ca acestia sa poata beneficia de aer curat intr-o lume din ce in ce mai plina de poluare.Consider ca implicarea noastra, impreuna, ca oameni, in actiuni menite sa reduca consumul de energie ori in actiuni de plantare ar trebui sa fie fireasca, cu atat mai mult cu cat „sufletul” care anima organizatia noastra ne obliga sa avem grija atat de sanatatea oamenilor, cat si de sanatatea naturii in care traim.”, a declarat doamna Coca Cascaval, Director General al Antibiotice.

Actiunea angajatilor Antibiotice face parte din proiectul de responsabilitate fata de mediu ”Fii Pro natura. Pune suflet!”  pe care compania Antibiotice l-a demarat in 2008. In acest an, programul va include proiecte de informare a propriilor angajati privind protectia mediului, actiuni de economisire a energiei, colectare si reciclare deseuri, sarbatorirea Zilei Mediului si participarea la Saptamana Mobilitatii Europene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

plantare_03

Vezi toate noutatile ▸