Fluxiv®

Clasa Terapeutica: Suplimente alimentare
Forma Farmaceutica: Comprimate Filmate
Denumirea Comuna Internationala: Vitamina C +Diosmina+Hesperidina+Troxerutin
Forma de ambalare: Cutie x 60 comprimate filmate

Fluxiv® este o combinatie de trei bioflavonoide, substante cu multiple actiuni benefice in organismul uman – diosmina, hesperidina, troxerutin – si vitamina C. Toate aceste  componente actioneaza sinergic, potentandu-si reciproc actiunea, avand o mai mare eficacitate in mentinerea sanatatii venelor si capilarelor.

Functionarea normala a sistemului venos necesita un stil de viata sanatos, cu activitate fizica regulata  si dieta echilibrata.

Insuficienta venoasa este o afectiune in cadrul careia este afectata scurgerea normala a sangelui prin vene. Dat fiind regimul de viata, dar şi factorii genetici (moşteniti ereditar), factori de mediu, ocupationali, etc,  un procent de 32% din populatia Romaniei sufera de insuficienta venoasa cronica. *ConformGhidului de tratament pentru insuficieta venoasa cronica a membrelor inferioare” – publicat pe site-ul Ministerului Sanatatii.

Fluxiv® – supliment alimentar destinat cresterii calitatii vietii pesoanelor care au un disconfort deteminat de functionarea defectuoasa a sistemului venos la nivelul membrelor inferioare sau a venelor hemoroidale.

Cum se utilizeaza Fluxiv®?

Se administreaza oral, 1 comprimat de 2 ori pe zi, timp de 2 luni. Cura poate fi repetata la interval de o luna.

FLUXIV® este un supliment alimentar garantat marca Antibiotice. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat. A se citi prospectul inainte de utilizare.

AUTENTIFICARE

VEZI PROSPECT

DUPA ORDINEA ALFABETICA:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z